Veelgestelde vragen

Algemeen

Simpel gezegd: Nee we zijn er voor iedereen die een video nodig heeft!

Onze standaard regel is dat we altijd een ruwe opzet sturen binnen een week na de productie. Bij goedkeuring krijg je binnen een week de  eerste versie. Nadat wij de feedback ontvangen hebben ontvang je wederom binnen een week de definitieve versie!

Je hoeft bij ons pas te betalen nadat je de video hebt ontvangen. Bij bedragen boven de 1.000,- euro kan het zijn dat we om een aanbetaling vragen van 25%. Deze dient na de goedkeuring van het globale plan/shotlist betaald te worden.

De video die geleverd wordt is helemaal rechtenvrij, je mag daar dus mee doen wat je wil! Klaar & Kees blijven altijd eigenaar van alle geschoten beelden en mogen deze ook bijvoorbeeld gebruiken voor eigen promotiewerk. Voor de muziek die wij gebruiken is vaak een licentie gekocht of we hebben zelf muziek laten produceren. Hoe het precies zit met de rechten, kijk in onze kleine lettertjes.

 

Ja hoor wij filmen overal!

We snappen de verwarring maar wij, Klaar & Kees, bezorgen helaas geen friet. Je kunt alleen bij ons terecht voor video’s of video concepten.

Staat jouw vraag er niet bij?

Staat jouw vraag hier niet tussen en wil je toch echt een antwoord?
Bel ons of stuur even een mailtje!

Contact

Pakketten

Het aantal locaties is in principe onbeperkt. We kijken namelijk niet naar het aantal locaties maar naar de lengte van de draaidag.

Ja dat kan zeker! Tijdens onze kennismaking kunnen we dit bespreken!

Bij al onze pakketten rekenen wij geen reiskosten! Splits je de draaidag door twee dan rekenen we voor de tweede draaidag wel reiskosten.

Nee de locatie kosten zijn niet inbegrepen, maar vaak filmen we op openbare locaties of bij jouw op het bedrijf waardoor er dus geen locatie kosten zijn.

Deze zijn allemaal niet inbegrepen. Heb jij een video nodig met figuranten, modellen of acteurs? Ga dan voor maatwerk!